Sponsoren

Hieronder ziet u een overzicht van onze sponsoren. Het is een cliché, maar wel ècht waar: zonder onderstaande, gewaardeerde, sponsoren zou dit evenement niet mogelijk zijn!

Sponsoren: BEDANKT!

Hoofdsponsor WTK

 

metsnelder

 

logo mooi

Van Altena; al sinds 1937 een begrip in Wijchen en omstrekenHet is nog steeds in handen van de familie van Altena; inmiddels de derde generatie. Samen met hun medewerkers hebben de vier broers van Altena  Service en Kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het uitgebreide assortiment levensmiddelen en dranken bestaat onder andere uit:bake-off broodjes zoetwaren en koek frisdranken bier, gedistilleerd diervoeding (af)wasmiddelen reinigingsmiddelen huishoudelijke artikelen compleet diepvriesassortiment met o.a. Ola consumptie-ijs en diverse snacks van het eigenmerk SubliemWebsite: www.vanaltenawijchen.nl Contactpersoon: Dhr. Dirk-Paul Minderhoud de_kleijn_2008[1] Uw specialist in huisstijl en reclame drukwerk. Sinds ons ontstaan in 1911 is uw drukwerk bij ons in goede handen.  Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met de modernste digitale technieken, gecombineerd met een ambachtelijke liefde voor het vak. Doordat het steeds drukker wordt op de digitale snelweg, blijft juíst communicatie op papier één van de meest gerichte en effectieve manieren om uw boodschap over te brengen. Bij ons kunt u terecht voor drukwerk in de breedste zin van het woord. Wij leveren onze ruime 400 vaste zakelijke klanten de hoogste kwaliteit: van visitekaartje tot full colour brochure. Wij beschikken bovendien over een eigen ontwerpafdeling die met plezier bijvoorbeeld uw folder of huisstijl ontwerpt. Wanneer u zelf een ontwerp aanlevert kijken wij de opmaak hiervan standaard na voor een optimaal afdrukresultaat.Sinds kort hebben wij ook een kantoorvakhandel waar u terecht kunt voor al uw kantoorbenodigdheden. Kortom alles voor uw kantoor in de ruimste zin, wij staan voor u klaar.Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie.Uiteraard heten wij u dan ook van harte welkom bij een bezoek aan onze drukkerij of kantoorvakhandel!Website: www.drukkerijdekleijn.nl Contactpersoon: Dhr. Ronnie Reijnen

bijmans

Bijmans Assurantiën wenst u veel succes met de WTK van 2015! Met een zorgeloos gevoel kunt u de beste resultaten behalen.

Het motto van Bijmans is ook zorgeloos leven. Regel daarom uw verzekeringen via ons kantoor en win de WTK van 2015. Heel veel succes!

Website: www.bijmans.nl

 

Yoast maakt het makkelijk om je website te optimaliseren door SEO beschikbaar te maken voor iedereen! Je kent ons waarschijnlijk van de Yoast SEO plugin; met meer dan 7,8 miljoen actieve installs is Yoast SEO een van ‘s werelds populairste WordPress plugins. Bij Yoast geloven we in holistische optimalisatie van je site. Niet één aspect, maar alle onderdelen van een website zijn belangrijk. We zien SEO niet als een truc om hoog te ranken in Google, maar stimuleren mensen om hun website de beste te laten zijn. Alle uitstekende websites hebben drie dingen gemeen: ze zijn makkelijk te gebruiken, bevatten de juiste informatie en zijn snel en betrouwbaar. Bijkomend voordeel: als je alles goed doet, wordt je site vanzelf beter vindbaar in zoekmachines! Bij ons vind je de juiste producten om jouw website te optimaliseren. Zo hebben we diverse WordPress plugins die jou helpen je website te verbeteren. Ook bieden we online trainingen om te leren hoe je zelf je website klaar kan stomen. Maar dat is niet alles. We werken samen met Magento en TYPO3 experts en hebben ervoor gezorgd dat Yoast SEO op meerdere platforms beschikbaar is. Via deze en andere open source projecten werken we aan onze missie: een beter web voor iedereen! Facebook: facebook.com/yoast Twitter: twitter.com/yoast
0001 muldersBij Mulders Nijmegen kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en garantie. Bob Willemsen, Albert van der Voorn en hun medewerkers staan er dagelijks voor u klaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor o.a. opslag van uw autobanden, banden online bestellen, apk keuring,distributieriem vervangen en een grote of kleine beurt voor uw auto.
 klaus-tegelwerken_Logo logo van rens